Facebook-marketing mesterkurzus

Nemcsak lájkot szeretnél kapni, hanem megrendeléseket is?

A Facebook a legnagyobb közösségi hálózat a világon, ahová ma már több mint 4 millió magyar felhasználó regisztrált, ez a teljes lakosság 44%-a. Kevés olyan vállalkozás akad, amelynek célközönsége nem szólítható meg ezen a közösségi médiumon keresztül. Ahhoz viszont, hogy ebből a hatalmas piactérből profitálhassunk – és hogy a lájkokat, a megosztásokat, a kommenteket valódi ügyfelekké változtathassuk –, tudatos közösségimédia-stratégia, és az eszköz alapos ismerete szükséges. A Facebook-marketing mesterkurzus olyan intenzív tréning, amely nemcsak azt mondja meg, hogyan legyünk sikeresek a Facebook-on, hanem – gyakorlatra és tapasztalatra alapozva – azt is megmutatja, mit és hogyan kell tennünk ennek érdekében.

 • A Facebook a legtöbb magyar kis- és középvállalkozás számára ügyfélszerző és ügyfélmegtartó megoldást jelenthet.
 • E médium hozzáértő használatával 35–45%-kal növelhető a weboldalunk látogatottsága.
 • A magyarországi kis- és középvállalkozások kétharmadánál a Facebook az 5 legfontosabb marketing kommunikációs eszköz között szerepel.

Építs közösséget, hűséges tábort, amely követi a megnyilvánulásaidat, mert 2013-ban már ebben a potenciális vásárlóközönségben található a céged stabilitásának és fejlődésének kulcsa!

ajandek-doboz-100A tréning résztvevői egyórás díjmentes telefonos konzultációt kapnak ajándékba, ha esetleg a gyakorlatias oktatás után is maradnának kérdéseik. Ezzel biztosítjuk, hogy aki ezt a tréninget elvégzi, az valóban megtanulja magabiztosan, üzleti célokra használni a Facebook közösségi oldalt. Ez a mi ajándékunk a tréning résztvevői számára.

Szánj rá egy napot, és tanulj meg mindent a stratégiailag átgondolt, hatékony és működő Facebook-marketingről!

Neked szól a tréning?

A tréning azoknak szól, akik eddig nem használták a Facebook-ot ügyfélszerzésre, vállalkozásuk népszerűsítésére. Azoknak ajánljuk, akik nem tudatosan, nem előre megtervezetten, és egy stratégia mentén kommunikálnak a közösségi oldalon. Akik profi, hozzáértő rajongói oldal adminisztrátorok szeretnének lenni, és akik ismerni szeretnék a legújabb eszközöket, módszereket, amelyek a Facebook-kommunikációt segítik, megkönnyítik, esetleg helyettesítik.

Miklovicz Norbert előadás közben, a 600 fős, I. Magyar Marketing Fesztiválon

Miklovicz Norbert előadás közben, a 600 fős I. Magyar Marketing Fesztiválon

Üzleti szempontból a Facebook kétélű fegyver. Lehet időpazarló, hasztalan kattintgatási felület, de lehet egy stratégiailag átgondolt marketingkommunikáció hatékony eszköze is. A megoldás a stratégiai gondolkodásban, az eszközök és módszerek ismeretében rejlik, amelyet ezen a tréningen elsajátíthatsz.

Szint és óraszám

A tréning egynapos (8 óra). Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

Miről szól a tréning?

 • Facebook-tények: számok és hasznos statisztikák
 • A Facebook-marketing stratégia megalkotása
 • Mitől függ, hogy ki látja a posztjaimat? Az EDGE-rank bemutatása.
 • Miről posztoljak, mit és hogyan osszak meg?
 • Mennyire fontos az arculat? Mire kell figyelni? Mik az alapszabályok?
 • A Facebook-oldal beállításai, testre szabása
 • Hogyan építsek aktív közösséget?
 • Hogyan szervezzek nyereményjátékot szabályosan?
 • A Facebook-csoportok üzleti lehetőségei
 • Az alkalmazások használata, készítése, típusai
 • Promóciós szabályok, adatkezelés
 • Virulens promóciók
 • Facebook-hirdetések típusai, beállításai, élő gyakorlat!
 • Mit tegyek, hogy olcsóbbak legyenek a hirdetéseim?
 • Hibák a közösségi médiában – Hogyan védekezzünk?
 • Hogyan tegyük a rajongónkat vásárlóvá?
 • Facebook-statisztika – Facebook Insights
 • A közösségi média menedzsmenteszközei
 • A Facebook helye a keresőoptimalizálásban (SEO)
 • Sikeres Facebook-oldalak, és készítéseik trükkjei – Esettanulmányok
 • Újdonságok, legfrissebb hírek a Facebook világából!

A tréner:

Miklovicz-Norbert-online-marketingMiklovicz Norbert kkv-marketing-szakértő, Marketing112

12 éve foglalkozik aktívan online marketinggel. Több piacvezető cég marketing tanácsadója, publikációi folyamatosan olvashatók gazdasági szaklapokban, és a média is rendszeresen kéri véleményét az online marketing témában. Szakterülete a marketingtervezés, a Facebook-marketing. Norbert bemutatkozó szövegét itt találod, ezen az oldalon pedig egy vele készült személyes interjút olvashatsz.

A tréningek helyszíne és dátumai:

A Facebook-marketing mesterkurzus tréningünket egy évben 4 alkalommal tartjuk meg. A következő képzés időpontja:

akademia112-marketing-uzleti-treningek-kepzesek-telthaz

 1. 2015. 11. 21. (szombat), 9:00–15:00. Helyszín: Budapest, Griff Hotel

A tréning résztvevői a hotel elkülönített parkolójában ingyen parkolhatnak. A tréning kezdetén frissítő üdítőt, kávét és pogácsát biztosítunk. Az ebéd önköltséges a hotel éttermében, de a közelben több gyorsétterem és élelmiszerbolt is található.

100% gyakorlat

Az Akadémia112 kizárólag kiscsoportos, gyakorlatorientált képzéseket tart. Tudjuk, hogy ügyfeleink csak akkor lesznek elégedettek, ha már másnap – külső segítség nélkül is – meg tudják valósítani elképzeléseiket. Ehhez rendkívül alapos felkészültség, élő bemutatókon, közös gyakorlatokon, és valódi esettanulmányokon keresztül történő oktatás szükséges. Oktatóink naponta alkalmazzák a tanított módszereket, technikákat, tippeket és trükköket partnereiknél. Ügyfeleink elégedettségére garanciát vállalunk.

Esettanulmányok, példák

A Marketing112 naponta végez Facebook-marketinget az ügyfelei számára. Facebook-hirdetési aktivitásunk havonta többmilliós nagyságrendű. A tréningen oktatott technikákat, módszereket, eszközöket, megoldásokat, tippeket és trükköket valós magyar és nemzetközi példákon keresztül mutatjuk be.

5*-os kiszolgálás [Új!]

A reggeli kávé, tea, üdítő mellé pogácsát szolgálunk fel, az édesszájúaknak pedig finom csokoládéval kedveskedünk. A tréning megkezdése előtt és a szünetekben olvasgatható Miklovicz Norbert könyve, és a legfrissebb, legaktuálisabb üzleti magazinok. Mindezek mellett partnereink kuponjai közül is válogatni lehet, amelyek segítségével 10-50% kedvezményt kap minden résztvevő szoftverre, termékre, fotózásra, és egyéb hasznos szolgáltatásokra.

5csillagos-kiszolgalas

Pénz visszafizetési garancia

Ha úgy gondolod, hogy az elvégzett tréning nem érte meg a részvételi díjat, visszautaljuk a befizetett összeget, és megköszönjük, hogy megtiszteltél bennünket a bizalmaddal és az időddel.

A tréning díja

Az egynapos, prémium minőségű, 100%-ban gyakorlatias tréning listaára: 29.900 Ft + ÁFA/fő (37.973 Ft)

Miért ilyen olcsó?

Az Akadémia112 szervezője a Marketing112, amely a kis- és középvállalkozások marketingtervezője, tanácsadó cég. Az Akadémia112 ennek köszönhetően tudja a képzéseket ilyen áron adni, amely a piacon a legjobb árnak számít!

Ha tudomásod van arról, hogy jobb feltételekkel ugyanezt a tudást, gyakorlatias tapasztalatátadást megkapod más oktatáson, jelezd nekünk, és a következő képzésünkön ingyenesen részt vehetsz!

Jelentkezés

A jelentkezési határidő: 2014. 05. 28., 12:00

A jelentkezéshez kattints ide!

 

Miért mi?

 • Az Akadémia112 trénerei napi szinten az oktatott témakörben dolgoznak, így saját, legfrissebb tapasztalatukat adják át.
 • Az Akadémia112 kizárólag kiscsoportos, élő bemutatókkal, 100% gyakorlatiassá tett tréningeket szervez, ahol arra is van lehetőség, hogy foglalkozzunk a résztvevők egyedi kérdéseivel, problémáival.
 • Az Akadémia112 a legjobb áron kínálja tréningjeit a hazai piacon. Azonos feltételekkel, ennél jobb ár/érték arányú tréninget nem talál. Ráadásul minden tréningünkre pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.

Tréning alapozó