Facebook-marketing mesterkurzus

Nemcsak lájkokat szeretnél kapni, hanem megrendeléseket?

Facebook-marketing mesterkurzus utolsó időpontok:

A Facebook a legnagyobb közösségi hálózat a világon, ahová ma már több mint 4 millió magyar felhasználó regisztrált, ez a teljes lakosság ~48%-a. Kevés olyan vállalkozás akad, amelynek célközönsége nem szólítható meg ezen a közösségi médiumon keresztül. Ahhoz viszont, hogy ebből a hatalmas piactérből profitálhassunk – és hogy a lájkokat, a megosztásokat, a kommenteket valódi ügyfelekké változtathassuk –, tudatos közösségimédia-stratégia, és az eszköz alapos ismerete szükséges.

Miért gyere el?

A Facebook-marketing mesterkurzus olyan intenzív, gyakorlati tréning, amely nemcsak azt mondja meg,  hogyan legyünk sikeresek a Facebook-on, hanem – gyakorlatra és tapasztalatra alapozva – azt is megmutatja, mit és hogyan kell tennünk ennek érdekében.

 • A Facebook a legtöbb magyar kis- és középvállalkozás számára ügyfélszerző és ügyfélmegtartó megoldást jelenthet.
 • E médium hozzáértő használatával 35–45%-kal növelhető a weboldalunk látogatottsága.
 • A magyarországi kis- és középvállalkozások kétharmadánál a Facebook az 5 legfontosabb marketing kommunikációs eszköz között szerepel.
A tréning különlegessége, hogy mindent élőben mutatunk

A tréning különlegessége, hogy mindent élőben mutatunk. Ettől lesz 100% gyakorlatias…

Építs közösséget, hűséges tábort, amely követi a megnyilvánulásaidat, mert 2016-ban már ebben a potenciális vásárlóközönségben található a céged stabilitásának és fejlődésének kulcsa!

ajandek-doboz-100A tréning résztvevői egyórás díjmentes telefonos konzultációt kapnak ajándékba, ha esetleg a gyakorlatias oktatás után is maradnának kérdéseik. Ezzel biztosítjuk, hogy aki ezt a tréninget elvégzi, az valóban megtanulja magabiztosan, üzleti célokra használni a Facebook közösségi oldalt. Ez a mi ajándékunk a tréning résztvevői számára.

Szánj rá egy napot, és tanulj meg mindent a stratégiailag átgondolt, hatékony és működő Facebook-marketingről!

Neked szól a tréning?

A tréning azoknak szól, akik

 • eddig nem használták a Facebook-ot ügyfélszerzésre, vállalkozásuk népszerűsítésére,
 • nem tudatosan, nem előre megtervezetten, és egy stratégia mentén kommunikálnak a közösségi oldalon,
 • profi, hozzáértő rajongói oldal adminisztrátorok szeretnének lenni,
 • ismerni szeretnék a legújabb eszközöket, módszereket, amelyek a Facebook-kommunikációt segítik, megkönnyítik, esetleg helyettesítik.

Üzleti szempontból a Facebook kétélű marketingfegyver. Lehet  időpazarló, hasztalan kattintgatási felület, de lehet egy stratégiailag átgondolt marketingkommunikáció hatékony eszköze is. A megoldás a stratégiai gondolkodásban, az eszközök és módszerek ismeretében rejlik, amelyet ezen a tréningen elsajátíthatsz.

Szint és óraszám

A tréning egynapos (6 óra). Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

Miről lesz szó a tréningen?

 • Facebook-tények: számok és hasznos statisztikák
 • A Facebook-marketing stratégia megalkotása
 • Mitől függ, hogy ki látja a posztjaimat? Az EDGE-rank bemutatása.
 • Miről posztoljak, mit és hogyan osszak meg?
 • Mennyire fontos az arculat? Mire kell figyelni? Mik az alapszabályok?
 • A Facebook-oldal beállításai, testre szabása
 • Hogyan építsek aktív közösséget?
 • Hogyan szervezzek nyereményjátékot szabályosan?
 • A Facebook-csoportok üzleti lehetőségei
 • Az alkalmazások használata, készítése, típusai
 • Promóciós szabályok, adatkezelés
 • Virulens promóciók
 • Facebook-hirdetések típusai, beállításai, élő gyakorlat!
 • Mit tegyek, hogy olcsóbbak legyenek a hirdetéseim?
 • Hibák a közösségi médiában – Hogyan védekezzünk?
 • Hogyan tegyük a rajongónkat vásárlóvá?
 • Facebook-statisztika – Facebook Insights
 • A közösségi média menedzsmenteszközei
 • A Facebook helye a keresőoptimalizálásban (SEO)
 • Sikeres Facebook-oldalak, és készítéseik trükkjei – Esettanulmányok
 • Újdonságok, a legfrissebb Facebook változások

A tréner:

Miklovicz-Norbert-online-marketingMiklovicz Norbert  – kkv-marketing-stratéga, Marketing112

15 éve foglalkozik aktívan online marketinggel. Több piacvezető cég marketing tanácsadója, publikációi folyamatosan olvashatók gazdasági szaklapokban, és a média is rendszeresen kéri véleményét az online marketing témában. Szakterülete a marketingtervezés, marketingstratégiák készítése. A Marketing112 több, mint 100 Facebook-oldalt kezel ügyfeleinek, havi reklámköltése meghaladja az 10 millió Ft-ot. Norbert bemutatkozó szövegét itt találod, ezen az oldalon pedig egy vele készült  személyes interjút olvashatsz.

A tréningek helyszíne és dátumai:

Facebook-marketing mesterkurzus tréningünket egy évben 4 alkalommal tartjuk meg. A következő képzés időpontja:

akademia112-marketing-uzleti-treningek-kepzesek-telthaz

2016.09.01. (péntek): 9:00 – 15:00 – Teltház
2016.09.17. (szombat)
: 9:00 – 15:00Jelentkezés
2016.10.01. (szombat): 9:00 – 15:00Jelentkezés

Helyszín minden esetben: Budapest, Lurdy Konferencia-központ. A tréning résztvevői a rendezvényközpont elkülönített parkolójában ingyen parkolhatnak. A tréning kezdetén frissítőt biztosítunk. Az ebéd önköltséges az 1. emeleti éttermekben.

100% gyakorlat

Az Akadémia112 kizárólag kiscsoportos, gyakorlatorientált képzéseket tart. Tudjuk, hogy ügyfeleink csak akkor lesznek elégedettek, ha már másnap – külső segítség nélkül is – meg tudják valósítani elképzeléseiket. Ehhez rendkívül alapos felkészültség, élő bemutatókon, közös gyakorlatokon, és valódi esettanulmányokon keresztül történő oktatás szükséges. Oktatóink naponta alkalmazzák a tanított módszereket, technikákat, tippeket és trükköket partnereiknél. Ügyfeleink elégedettségére garanciát vállalunk.

Esettanulmányok, példák

A Marketing112 naponta végez Facebook-marketinget az ügyfelei számára. Facebook-hirdetési aktivitásunk havonta többmilliós nagyságrendű. A tréningen oktatott technikákat, módszereket, eszközöket, megoldásokat, tippeket és trükköket valós magyar és nemzetközi példákon keresztül mutatjuk be.

5*-os kiszolgálás

A reggeli frissítő mellé az édesszájúaknak finom csokoládéval kedveskedünk. A tréning megkezdése előtt és a szünetekben olvasgatható Miklovicz Norbert könyve, és a legfrissebb, legaktuálisabb üzleti magazinok. Mindezek mellett partnereink kuponjai közül is válogatni lehet, amelyek segítségével 10-50% kedvezményt kap minden résztvevő szoftverre, termékre, fotózásra, és egyéb hasznos szolgáltatásokra.

5csillagos-kiszolgalas

Pénz visszafizetési garancia

Ha úgy gondolod, hogy az elvégzett tréning nem érte meg a részvételi díjat, visszautaljuk a befizetett összeget, és megköszönjük, hogy megtiszteltél bennünket a bizalmaddal és az  időddel.

A tréning díja

Az egynapos, prémium minőségű, 100%-ban gyakorlatias tréning listaára: 29.900 Ft+ÁFA/fő (37.973 Ft)

Csoportos kedvezmény: ha egy cégtől legalább 2 fő érkezik, számukra a jelentkezés időpontjától függetlenül 19.900 Ft+ÁFA/fő (25.273 Ft) árat biztosítunk. A kedvezmény egyéb, például kuponkedvezménnyel nem vonható össze.

Miért ilyen olcsó?

Az Akadémia112 szervezője a Marketing112, amely a kis- és középvállalkozások marketingtervezője, tanácsadó cég. Az Akadémia112 ennek köszönhetően tudja a képzéseket ilyen kedvező áron adni!

Ha tudomásod van arról, hogy jobb feltételekkel ugyanezt a tudást, gyakorlatias tapasztalatátadást megkapod más oktatáson, jelezd nekünk, és a következő képzésünkön ingyenesen részt vehetsz!

Jelentkezés

A jelentkezési határidő nincs, addig lehet jelentkezni a képzésre, amíg van szabad hely, de legkésőbb a tréning hetén, szerda 12:00-ig.

A jelentkezéshez kattints ide!

 

Miért mi?

 • Az Akadémia112 trénerei napi szinten az oktatott témakörben dolgoznak, így saját, legfrissebb tapasztalatukat adják át.
 • Az Akadémia112 kizárólag kiscsoportos, élő bemutatókkal, 100% gyakorlatiassá tett tréningeket szervez, ahol arra is van lehetőség, hogy foglalkozzunk a résztvevők egyedi kérdéseivel, problémáival.
 • Az Akadémia112 a legjobb áron kínálja tréningjeit a hazai piacon. Azonos feltételekkel, ennél jobb ár/érték arányú tréninget nem talál. Ráadásul minden tréningünkre pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.

Tréning alapozó