Hamarosan talán újra találkozunk

Több, mint 100 telt házas képzés után, több mint 1000 cégvezető, vállalkozó kiképzése után az Akadémia112 kicsit más irányt vett, és jogtulajdonosa, a Marketing112 más irányból próbálja megközelíteni a felnőttképzést. Addig ezt az oldalt nem frissítjük, és új tanfolyamokat, tréningeket nem szervezünk.

Addig is látogassák rendezvényeinket:

  • Magyar Marketing Fesztivál – Magyarország legnagyobb, kimondottan marketingtrendek bemutatásával foglalkozó kkv-konferenciája. 1200+ döntéshozó, 40+ kiállító, networking terem, VIP terem, Milliárdosok klubja. Készülj fel velünk, 1 nap alatt a következő év marketing- és üzleti trendjeire, kihívásaira.
Kategória: Online marketing képzések

Miért mi?

  • Az Akadémia112 trénerei napi szinten az oktatott témakörben dolgoznak, így saját, legfrissebb tapasztalatukat adják át.
  • Az Akadémia112 kizárólag kiscsoportos, élő bemutatókkal, 100% gyakorlatiassá tett tréningeket szervez, ahol arra is van lehetőség, hogy foglalkozzunk a résztvevők egyedi kérdéseivel, problémáival.
  • Az Akadémia112 a legjobb áron kínálja tréningjeit a hazai piacon. Azonos feltételekkel, ennél jobb ár/érték arányú tréninget nem talál. Ráadásul minden tréningünkre pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.

Tréning alapozó