Itt vannak a fényképek a Google Adwords mesterkurzusról (13.10.19)

Ismét nagy siker volt a Google Adwords mesterkurzus, amit Szaladják Linda tartott. A telt házas csoport 1 nap szuperintenzív mesterkurzuson tanult meg mindent a kis- és középvállalkozások leghatékonyabb marketingeszközéről a Google Adwords hirdetési rendszerről.

A csapatot reggel 8:30 -kor fogadtuk a vendégeket, ahol ismét az egyéni vállalkozótól, a világszínvonalú rákkutató központ marketingeséig széles számban és széles iparágból jelentek meg vendégek.

A következő Google Adwords mesterkurzus tréningünk terveink szerint már csak 2014. januárban lesz. Itt megnézheted a következő tréningeinket!

Fényképek az eseményről:

Google Adwords mesterkurzus 2013.10.19Google Adwords mesterkurzus 2013.10.19FotoBerzay-1513N

FotoBerzay-1492NFotoBerzay-1509NFotoBerzay-1513N

 

Kategória: Online marketing képzések Címke:

Miért mi?

  • Az Akadémia112 trénerei napi szinten az oktatott témakörben dolgoznak, így saját, legfrissebb tapasztalatukat adják át.
  • Az Akadémia112 kizárólag kiscsoportos, élő bemutatókkal, 100% gyakorlatiassá tett tréningeket szervez, ahol arra is van lehetőség, hogy foglalkozzunk a résztvevők egyedi kérdéseivel, problémáival.
  • Az Akadémia112 a legjobb áron kínálja tréningjeit a hazai piacon. Azonos feltételekkel, ennél jobb ár/érték arányú tréninget nem talál. Ráadásul minden tréningünkre pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.

Tréning alapozó