Jelentkezés a tréningekre:

Köszönjük, hogy a bizalmadat élvezzük! Most már nincs más hátra, mint hogy töltsd ki a jelentkezési űrlapot és regisztrálj a tréningre. Ha van egyedi kuponkódod, add meg; ha nincs, hagyd azt a mezőt üresen.

Minden további információt e-mailben küldünk Neked. Bármilyen probléma esetén írj az ügyfélszolgálatunknak és segítünk!

Az űrlap elküldése után egy megerősítő e-mailt fogunk küldeni és egy díjbekérő számlát. A kedvezményeket automatikusan kezeljük, nem szükséges külön jelezned. A befizetett összegről elektronikus számlát adunk, ezért kérjük, gondosan töltsd ki a cégnevet és a számlázási címet!

Jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot:


Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Cégnév:*
Számlázási cím:*
Melyik tréningre jelentkezik?:* Facebook-marketing (2016.09.01.) – Teltház
Facebook-marketing (2016.09.17.)
Facebook-marketing (2016.10.01.)
Résztvevők száma:*
Kuponkód:
Megjegyzés:
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távol levők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Lemondási feltételek: A jelentkezés a tréning hetét megelőző héten még lemondható, ekkor a tréning teljes befizetett díját visszatérítjük. A tréning hetén érkező lemondás esetén a tréning díját már nem áll módunkban visszafizetni, a tréning díja ilyenkor átváltható egy következő tréningünkre. A pénzvisszafizetési-garancia legkésőbb a második szünetig érvényesíthető. A szervező fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint visszautasítsa a jelentkezést bizonyos cégek esetében (pl. versenyérdek-ellentét stb. miatt).