Képzéseink

Ezen az oldalon az Akadémia112 képzéseinek eseménynaptárát láthatod. Az egyes tréningek nevei mellett feltüntetjük az időpontot, a helyszínt és a szabad helyek számát. Ha az adott tréning részleteiben is érdekel, kattints a tréning nevére!

naptar-fejlec

2016.05.20.

Facebook-marketing mesterkurzus – Előadó: Miklovicz Norbert; a Marketing112 tanácsadója. Helyszín: Budapest, Lurdy Konferencia-központ : További információk

2016.06.04.

Hogyan szervezzünk 1000+ fős szakmai rendezvényt ? – Előadó: Miklovicz Norbert; a Magyar Marketing Fesztivál alapító- főszervezője. Helyszín: Budapest, Lurdy Konferencia-központ : Hamarosan lehet jelentkezni

 

Miért mi?

  • Az Akadémia112 trénerei napi szinten az oktatott témakörben dolgoznak, így saját, legfrissebb tapasztalatukat adják át.
  • Az Akadémia112 kizárólag kiscsoportos, élő bemutatókkal, 100% gyakorlatiassá tett tréningeket szervez, ahol arra is van lehetőség, hogy foglalkozzunk a résztvevők egyedi kérdéseivel, problémáival.
  • Az Akadémia112 a legjobb áron kínálja tréningjeit a hazai piacon. Azonos feltételekkel, ennél jobb ár/érték arányú tréninget nem talál. Ráadásul minden tréningünkre pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.

Tréning alapozó