Google Adwords mesterkurzus

Új ügyfelekre van szükséged?

A Google Adwords a Google reklámprogramja, amelynek segítségével megjelentetheted hirdetésedet akkor, amikor valaki a vállalkozásod profiljába tartozó terméket, szolgáltatást keres az interneten a Google.hu segítségével, és megszólíthatod azokat, akik a vállalkozásod profiljával megegyező tartalmú weboldalakat böngésznek. A Google Adwords a magyarországi kis- és középvállalkozások legnépszerűbb, leghatékonyabb, alacsony költséggel járó marketingeszköze.

 • A Google.hu Magyarország legnépszerűbb keresője. Piaci részesedése több mint 92%.
 • 10 emberből 9 a Google keresőjét használja, ha a vásárlás előtt információt szeretne gyűjteni az adott termékről, szolgáltatásról.
 • Létezik olyan vállalkozás Magyarországon, ahová az ügyfelek több mint 80%-a a Google Adwords hirdetései által érkezik.

Többszörözd meg érdeklődőid, látogatóid és ügyfeleid számát a Google Adwords segítségével!

Szánj rá egy napot, és tanulj meg mindent a hatékony, költségkímélő, ügyfélsokszorozó Google Adwords hirdetések készítéséről, menedzseléséről!

ajandek-doboz-100Minden résztvevő 15 000 Ft-os ajándék Google Adwords kupont kap, amely felhasználható új fiók létrehozásakor! Ez a mi ajándékunk a résztvevők sikeres kampányaihoz.
.
.

Neked szól a tréning?

A tréning azoknak szól, akik eddig nem ismerték vagy nem használták a Google Adwords hirdetési rendszerét. Akik profi módon, kontrollálható és tervezhető költségekkel szeretnének új látogatókat – és közvetve ügyfeleket – szerezni az internetről. Akik szeretnék, ha a weboldaluk megjelenne a Google keresőben vagy olyan weboldalakon, ahol más módon nem lenne lehetőségük megjelenni.

google-adwords-kepzes-oktatas-kurzus-trening-2

A Google Adwords a kis- és középvállalkozások legkedveltebb hirdetési eszköze, mert segítségével az internetező közönség egésze elérhető, és olcsón szerezhetnek általa látogatókat, potenciális ügyfeleket a weboldalaikra. Sőt, az Adwords mellett a Google egy sor olyan ingyenes eszközt, megoldást nyújt, amellyel nemcsak maga a hirdetés, hanem annak előkészítése, a piackutatás és a hirdetések teljesítménymérése is professzionálisan megoldható.

Szint és óraszám

A tréning egynapos (8 óra). Kezdőknek és haladóknak is ajánlott.

Miről szól a tréning?

 • Google keresések és találatok – Természetes találatok vs. fizetett hirdetések
 • Az Adwords alapjai. Hogyan működik? Mennyibe kerül? Kinek ajánlott?
 • A fiók beállításai és összekötése a Google Analytics rendszerrel
 • Az Adwords kampányok tervezése
 • Az Adwords kampányok típusai – Melyik hálózatot válasszuk?
 • A keresési hálózat felépítése
 • Kampány beállítások
 • Hirdetéscsoportok létrehozása
 • Hatékony hirdetések
 • A helyes kulcsszó kiválasztása és kulcsszóegyezési beállítások
 • Hirdetés bővítmények
 • Speciális beállítások
 • Konverziómérés
 • Optimalizálási lehetőségek
 • Tartalmi hálózat
 • Célzási lehetőségek a tartalmi hálózatban
 • Hirdetések típusa a tartalmi hálózatban
 • A hatékony vizuális hirdetések
 • Optimalizálás a tartalmi hálózaton
 • A remarketing

A trénered:

Szaladjak-Linda-online-marketingSzaladják Linda  kkv-marketing-szakértő, Marketing112

7 éve foglalkozik online marketinggel, Google által minősített Adwords szakértő. Szakterülete a marketingtervezés, a marketingstratégia kialakítása, Adwords hirdetések menedzselése. Linda bemutatkozó szövegét itt találod, ezen az oldalon pedig egy vele készült  személyes interjút olvashatsz. Véleményeket Lindáról itt találsz!

A tréningek helyszíne és dátumai:

A “Google Adwords mesterkurzus” tréningünket egy évben 4 alkalommal tartjuk meg. A következő képzés időpontja:

akademia112-online-marketing-adwords-Linda

2015.11.28. (szombat): 9:00 – 15:00, Helyszín: Budapest, Griff Hotel – Jelentkezem

A tréning résztvevői a hotel elkülönített parkolójában ingyen parkolhatnak. A tréning kezdetén frissítő üdítőt, kávét és pogácsát biztosítunk. Az ebéd önköltséges a hotel éttermében, de a közelben több gyorsétterem és élelmiszerbolt is található.

100% gyakorlat

Az Akademia112 kizárólag kiscsoportos, gyakorlatorientált képzéseket tart. Tudjuk, hogy ügyfeleink csak akkor lesznek elégedettek, ha már  másnap – külső segítség nélkül is – meg tudják valósítani elképzeléseiket. Ehhez rendkívül alapos felkészültség, élő bemutatók, közös gyakorlatok és valódi esettanulmányokon keresztül történő oktatás szükséges. Oktatóink naponta alkalmazzák a tanított módszereket, technikákat, eszközöket, tippeket és trükköket partnereiknél. Ügyfeleink elégedettségére garanciát vállalunk.

Esettanulmányok, példák

A tréningen oktatott technikákat, módszereket, megoldásokat, eszközöket, tippeket és trükköket valódi, magyar és nemzetközi példákon keresztül mutatjuk be.

Pénz visszafizetési garancia

Ha úgy gondolod, hogy az elvégzett tréning nem érte meg a részvételi díjat, visszautaljuk a befizetett összeget, és megköszönjük, hogy megtiszteltél bennünket a bizalmaddal és az időddel.

A tréning díja

Az egynapos, prémium minőségű, 100%-ban gyakorlatias tréning listaára: 29.900 Ft+ÁFA/fő (37.973 Ft)

Csoportos kedvezmény: ha egy cégtől legalább 2 fő érkezik, számukra a jelentkezés időpontjától függetlenül 19.900 Ft+ÁFA/fő (25.273 Ft) árat biztosítunk. A kedvezmény egyéb, például kuponkedvezménnyel nem vonható össze.

VIP-kedvezmény: a Marketing112 ügyfelei a jelentkezés időpontjától és a résztvevők számától függetlenül minden esetben VIP-kedvezményben részesülnek. Számukra a részvételi díj: 14.900 Ft+ÁFA/fő (18.923 Ft). A kedvezmény egyéb, például kuponkedvezménnyel nem vonható össze.

Miért ilyen olcsó?

Az Akadémia112 szervezője a Marketing112, amely a kis- és középvállalkozások marketingtervezője, tanácsadó cég. Az Akadémia112 ennek köszönhetően tudja a képzéseket ilyen kedvező áron adni!

Ha tudomásod van arról, hogy jobb feltételekkel ugyanezt a tudást, gyakorlatias tapasztalatátadást megkapod más oktatáson, jelezd nekünk, és a következő képzésünkön ingyenesen részt vehetsz!

Jelentkezés

Jelentkezési határidő nincs, addig lehet jelentkezni a képzésre, amíg van szabad hely, de legkésőbb a tréning hetén, szerda 12:00-ig.

A jelentkezéshez kattints ide!

 

Miért mi?

 • Az Akadémia112 trénerei napi szinten az oktatott témakörben dolgoznak, így saját, legfrissebb tapasztalatukat adják át.
 • Az Akadémia112 kizárólag kiscsoportos, élő bemutatókkal, 100% gyakorlatiassá tett tréningeket szervez, ahol arra is van lehetőség, hogy foglalkozzunk a résztvevők egyedi kérdéseivel, problémáival.
 • Az Akadémia112 a legjobb áron kínálja tréningjeit a hazai piacon. Azonos feltételekkel, ennél jobb ár/érték arányú tréninget nem talál. Ráadásul minden tréningünkre pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.

Tréning alapozó