Online marketing mesterkurzus

Haladj a korral: Szerezz ügyfeleket és népszerűséget online!

Nem mindenki született informatikai vénával, és nem mindenkinek természetes, hogy vállalkozását az interneten keresztül népszerűsítse, hogy termékeire/szolgáltatásaira a világhálón keresztül is érkezhet vásárló. Ha

 • tudod, hogy jelen kell lenned az interneten, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá,
 • van weboldalad, próbálkoztál kampányokkal, de úgy érzed, nem vagy elég sikeres,
 • szeretnél átfogó tudást kapni, hogy rendszerben lásd az online marketing és az online vevőszerzés eszközeit,

akkor olvasd tovább online marketing tréningünk bemutatóját:

A Központi Statisztikai Hivatal 2014. márciusi adatai szerint Magyarországon ~ 6 millió 600 ezer internet-előfizetést regisztrálnak, az internetes penetráció Magyarország lakosságára nézve 65%. (forrás: NRC)

 • „A 15–24 évesek körében 90 százalék feletti az internetezők aránya”
 • „a harmincasok vagy a középfokú végzettségűek közel 80 százaléka internetezik”
 • „az 50–59 évesek körében 43%-os a penetráció”
 • „a 60–69 évesek körében 25 százalékos a penetráció”

Ma már az internet a hétköznapjaink részévé vált: híreket olvasunk, és a megvásárolandó termékek, az igénybe venni kívánt szolgáltatásokkal kapcsolatos információszerzésre használjuk. Te miért maradnál ki ebből az újkori, digitális piacból?

ajandek-doboz-100A tréningen átfogó tudást kapsz az online marketingről! Megkapod azokat az irányokat, amik elengedhetetlenek a sikeres és hatékony online marketinghez. Az alapoktól egészen a legújabb trendekig végigvesszük azokat a “titkokat”, melyekkel azonnali eredményeket is elérhetsz, ha megfogadod és betartod őket!
.

Szánj rá egy napot, és tudj meg mindent az online marketing alapjairól, indítsd be vállalkozásodat szuperszonikus rakétákkal!

Neked szól az online marketing tréning?

A tréning azoknak szól, akik eddig nem építették a vállalkozásuk mindennapjaiba az online marketinget, az interneten keresztül történő ügyfélszerzést, vállalkozásuk népszerűsítését. Akiknek nincs még weboldaluk, vagy nem elégedettek a jelenlegivel. Akik még nem gyűjtik az ügyfeleik e-mail címeit, és nincsen hírlevelük, elektronikus kapcsolattartásuk a célközönséggel, az érdeklődőkkel, a meglévő ügyfelekkel.

Kis csoport, személyre szabott példák és tanácsok

Kis csoport, személyre szabott példák és tanácsok. Valódi segítség a vállalkozásoknak!

Mindazoknak, akik szeretnék megismerni a hatékony online marketing-eszközöket, melyekkel költségkímélő és hatékony módon jelenhetnek meg az interneten, szerezhetnek új ügyfeleket, teremthetik meg a növekvő, stabil vállalkozás alapjait. Azoknak is ajánljuk, akik foglalkoztak már online marketinggel, de úgy érzik, hiányos a tudásuk, nem látják át az online marketing rendszerét és nincs elég érdeklődőjük, vásárlójuk online forrásokból.

Szint és óraszám

A tréning 1 napos (8 óra). Kezdőknek és haladóknak is ajánlott. Még vállalkozással nem rendelkező jelentkezőket is fogadunk.

Miről fog szólni az online marketing tréning?

 • Az online marketing jelentősége. Miért legyünk jelen az interneten?
 • A legtipikusabb hibák, melyekből mi már tanultunk, Ön már ne kövesse el!
 • Leggyakrabban használt hatékony onlinemarketing-eszközök bemutatása
 • Mit kell tennem, hogy bízzanak bennem az interneten?
 • Milyen a jó honlap? Mitől fog értékesíteni a weboldalam?
 • Mire jó a blog? Mikor és hogyan blogoljunk?
 • Hogyan használjuk üzleti célra a Facebookot?
 • Az e-mail marketing titkai, melyek megtriplázzák az ügyfeleink számát
 • Hogyan lehetek első a Google találati listájában?
 • Mi az a SEO? Mit tegyek, hogy a Google kereső segítségével ügyfeleim legyenek?
 • Hirdessünk olcsón, hatékonyan: Google Adwords.
 • Google Analytics – Hányan nézik a weboldalamat? Mit csinálnak a látogatók?
 • Hogyan mérhetem a befektetésem megtérülését?
 • Hasznos Google eszközök, melyek hatékonyabb online marketinget eredményeznek
 • Ügyfélszerzés, üzletgenerálás online módszerekkel
 • ROI és konverziómérés az interneten
 • Konkurenciafigyelés fillérekből!
 • Hogyan lesz az online érdeklődőből offline ügyfelem?
 • Keresztmarketing, partnerkapcsolatok az online világban

A trénered

Szaladjak-Linda-online-marketingSzaladják Linda – kkv-marketing-szakértő, Marketing112

Linda 7 éve foglalkozik marketinggel és online marketinggel. Szakterülete a marketingtervezés, a marketingstratégia kialakítása, Adwords hirdetések menedzselése. Linda bemutatkozó szövegét itt találod, ezen az oldalon pedig egy vele készült  személyes interjút olvashatsz. Linda tréningjei kedveltek, elsősorban a türelme és az empátiája miatt. Mindenkivel igyekszik személyre szabottan foglalkozni és nem hagyja magára a hallgatókat a képzés után sem, hanem ingyenes online konzultációt biztosít. Vélemények Linda tréningjeiről: itt

Dátumok és helyszín

Az Online marketing mesterkurzus tréningünket egy évben csak 4 alkalommal tartjuk, mert nem szeretnénk, hogy a képzés minőségének és értékének rovására menjen. A következő képzés(ek) időpontja(i):

akademia112-online-marketing-adwords-Linda

 • Jelenleg nincsenek időpontok. Iratkozzon fel a tréningértesítőre!

A tréning résztvevői a hotel elkülönített parkolójában ingyen parkolhatnak. A tréning kezdetén frissítő üdítőt, kávét és pogácsát biztosítunk. Az ebéd önköltséges a hotel éttermében, de a közelben több gyorsétterem és élelmiszerbolt is található.

100% gyakorlat

Az Akademia112 kizárólag kiscsoportos, gyakorlatorientált képzéseket tart. Tudjuk, hogy ügyfeleink csak akkor lesznek elégedettek, ha már másnap – külső segítség nélkül is – elkezdhetik elképzeléseik megvalósítását. Ehhez rendkívül alapos felkészültség, élő demonstrációk, közös gyakorlatok és valódi esettanulmányokon keresztül történő oktatás szükséges. Oktatóink is naponta alkalmazzák a tanított módszereket, technikákat, tippeket és trükköket ügyfelek tucatjainál. Az ügyfeleink elégedettségére garanciát adunk.

Esettanulmányok, példák

A tréningen oktatott technikákat, módszereket, megoldásokat, tippeket & trükköket, eszközöket valódi, magyar (és nemzetközi) példákon keresztül mutatjuk be.

5*-os kiszolgálás

A reggeli kávé, tea, üdítő mellé pogácsát szolgálunk fel, az édesszájúaknak pedig finom csokoládéval kedveskedünk. A tréning megkezdése előtt, és a szünetekben olvasgatható Miklovicz Norbert könyve, és a legfrissebb, legaktuálisabb üzleti magazinok. Mindezek mellett partnereink kuponjai közül is lehet válogatni, melyek segítségével 10-50% kedvezményt kap minden résztvevő szoftverre, termékre, fotózásra, és egyéb hasznos szolgáltatásokra.

5csillagos-kiszolgalas

Pénz-visszafizetési garancia

Ha  a tréning után úgy gondolod, hogy az elvégzett tréning nem érte meg a részvételi díjat, nem kérdezünk semmit, szó nélkül visszautaljuk a befizetett összeget, és megköszönjük, hogy megtiszteltél bennünket a bizalmaddal.

A tréning díja

Az egynapos, prémium minőségű, 100%-ban gyakorlatias tréning listaára: 29.900 Ft/fő (bruttó)

VIP-kedvezmény: a Marketing112 ügyfelei a jelentkezés időpontjától és a résztvevők számától függetlenül minden esetben VIP-kedvezményben részesülnek. Számukra a részvételi díj: 14.900 Ft/fő (bruttó). A kedvezmény egyéb, például kuponkedvezménnyel nem vonható össze.

Miért ilyen olcsó?

Az Akadémia112 szervezője a Marketing112, amely a kis- és középvállalkozások marketingtervezője, tanácsadó cég. Az Akadémia112 ennek köszönhetően tudja a képzéseket ilyen kedvező áron adni!

Ha tudomásod van arról, hogy jobb feltételekkel ugyanezt a tudást, gyakorlatias tapasztalatátadást megkapod más oktatáson, jelezd nekünk, és a következő képzésünkön ingyenesen részt vehetsz!

Jelentkezés

A jelentkezési határidő nincs, addig lehet jelentkezni a képzésre, amíg van szabad hely, de legkésőbb a tréning hetén, szerda 12:00-ig.

A jelentkezéshez kattints ide!

 

Miért mi?

 • Az Akadémia112 trénerei napi szinten az oktatott témakörben dolgoznak, így saját, legfrissebb tapasztalatukat adják át.
 • Az Akadémia112 kizárólag kiscsoportos, élő bemutatókkal, 100% gyakorlatiassá tett tréningeket szervez, ahol arra is van lehetőség, hogy foglalkozzunk a résztvevők egyedi kérdéseivel, problémáival.
 • Az Akadémia112 a legjobb áron kínálja tréningjeit a hazai piacon. Azonos feltételekkel, ennél jobb ár/érték arányú tréninget nem talál. Ráadásul minden tréningünkre pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.

Tréning alapozó