Kik vagyunk?

Az Akadémia112 a Marketing112 – a kis- és középvállalkozások marketingtervezője – oktatási üzletága.

Ha kérdésed, észrevételed vagy bármilyen közleményed lenne felénk, hívd ügyfélszolgálatunkat vagy töltsd ki az alábbi űrlapot, és lehetőségeinkhez képest a lehető leggyorsabban felvesszük Veled a kapcsolatot. Ez általában 30 perc reakcióidőt jelent.

Az űrlapon keresztül elküldött üzenetet a központi ügyfélszolgálat kapja meg és továbbítja az illetékes munkatárshoz: Lindához vagy Norberthez. Az elküldés után a főoldalra irányítunk vissza, és e-mailben visszajelzést küldünk az üzenet megérkezéséről. Az üzenetben add meg egyéb elérhetőségeidet is!

Azonnali kapcsolatfelvételhez kattints ide

Miért mi?

  • Az Akadémia112 trénerei napi szinten az oktatott témakörben dolgoznak, így saját, legfrissebb tapasztalatukat adják át.
  • Az Akadémia112 kizárólag kiscsoportos, élő bemutatókkal, 100% gyakorlatiassá tett tréningeket szervez, ahol arra is van lehetőség, hogy foglalkozzunk a résztvevők egyedi kérdéseivel, problémáival.
  • Az Akadémia112 a legjobb áron kínálja tréningjeit a hazai piacon. Azonos feltételekkel, ennél jobb ár/érték arányú tréninget nem talál. Ráadásul minden tréningünkre pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.

Tréning alapozó