Marketing szövegírás mesterkurzus

Értékesíts többet meggyőző szövegekkel, ütős tartalommal!

Sajátítsd el most a reklám- webszövegírás, és a vevőszerző marketing szövegírás trükkjeit!

Mitől lesz élő a marketingszöveged? Mivel ragaszthatod a weboldaladra a látogatód figyelmét? Mi az, ami miatt vég nélkül vásárol majd,  sőt, tovább is ajánlja majd a termékeidet?

Szánj rá egy napot, és egészen biztosan újraírod a marketing szövegeidet!

ajandek-doboz-100

A tréningre jelentkezők díjmentesen, teljes körű weboldal-ellenőrző csekklistát kapnak ajándékba, amellyel könnyen megvizsgálhatják weboldalaikat a technika, a kereső optimalizáció, és a felhasználói élmény szempontjai alapján.

Ez a mi ajándékunk a tréning résztvevői számára.

Neked szól a tréning?

A jó marketingszövegek kettős célt szolgálnak:

 1. egyrészt értékesítenek,
 2. másrészt – ha online szövegekről és promóciókról van szó – a Google számára is ajánlhatóvá teszik az oldaladat.

Ez a két cél időnként ellentmond egymásnak, sőt, akadnak olyan esetek, amikor csak néhány trükkel lehet mind a kettőnek megfelelni.

A tréning előadója, Némethi Erika. Itt a Magyar Marketing Fesztiválon 600 döntéshozó előtt ad elő.

A tréning előadója, Némethi Erika. Itt a Magyar Marketing Fesztiválon, 600 döntéshozó előtt ad elő.

Szint és óraszám

A tréning egynapos (8 óra). Kezdőknek és haladóknak is ajánlott.

Miről szól a tréning? Arról,

 • hogyan érd el mind a két célt: az oldal értékesítését, és a Google ajánlását az oldal hiteles, releváns tartalma miatt
 • melyek a marketing szövegírás nélkülözhetetlen hozzávalói
 • milyen lépéseket kövess, hogy az olvasód figyelme éber maradjon, és azt tegye, amire Te szeretnéd rávenni
 • hogyan érd el, hogy az elégedettségéről hangot adjon az olvasód
 • hogyan sürgetheted újabb és újabb vásárlásokra
 • melyek azok a tartalomfejlesztési trükkök, amelyektől a marketingszöveged, a promóciód élni tud, és amelyek szintén az eladásokat segítik

A trénered:

nemethi-erikaNémethi Erika, marketing szövegíró

17 éve dolgozik KKV-k berkeiben kereskedelmi, marketing területen, és eddig több cég vevőszerzéséért felelt. Jelenleg 15 ügyfele marketing gépezetének kiépítésén dolgozik. Nem csupán szövegírást végez, hanem komplexen felépíti és rendbe teszi az ügyfelek marketing stratégiáját a piaci kommunikációhoz igazítva.

A tréningek helyszíne és időpontjai:

A Marketing szövegírás mesterkurzus tréningünket egy évben csak két alkalommal tartjuk meg. A következő képzés időpontja:

akademia112-online-marketing-adwords-Linda

 • Jelenleg nincs időpont. Iratkozzon fel a tréningértesítőre.

A tréning résztvevői a hotel elkülönített parkolójában ingyen parkolhatnak. Az esemény kezdetén frissítő üdítőt, kávét és pogácsát biztosítunk. Az ebéd önköltséges a hotel éttermében, de a közelben több gyorsétterem és élelmiszerbolt is található.

100% gyakorlat

Az Akademia112 kizárólag kiscsoportos, gyakorlatorientált képzéseket tart. Tudjuk, hogy ügyfeleink csak akkor lesznek elégedettek, ha már másnap – külső segítség nélkül is – meg tudják valósítani elképzeléseiket. Ehhez rendkívül alapos felkészültség, élő bemutatók, közös gyakorlatok, és valódi esettanulmányokon keresztül történő oktatás szükséges. Oktatóink naponta alkalmazzák a tanított módszereket, technikákat, tippeket és trükköket, így a tréningen részt vevő ügyfeleink elégedettségére garanciát vállalunk.

Esettanulmányok, példák

A tréningen oktatott technikákat, módszereket, eszközöket, megoldásokat, tippeket és trükköket valódi, magyar és nemzetközi példákon keresztül mutatjuk be.

Pénz visszafizetési garancia

Ha úgy gondolod, hogy a tréning nem érte meg a részvételi díjat, visszautaljuk a befizetett összeget, és megköszönjük, hogy megtiszteltél bennünket a bizalmaddal és az időddel.

A tréning díja

Az egynapos, prémium minőségű, 100%-ban gyakorlatias tréning listaára: 29.900 Ft/fő (bruttó)

VIP-kedvezmény: a Marketing112 ügyfelei a jelentkezés időpontjától és a résztvevők számától függetlenül minden esetben VIP-kedvezményben részesülnek. Számukra a részvételi díj: 14.900 Ft/fő (bruttó). A kedvezmény egyéb, például kuponkedvezménnyel nem vonható össze.

Miért ilyen olcsó?

Az Akadémia112 szervezője a Marketing112, amely a kis- és középvállalkozások marketingtervezője, tanácsadó cég. Az Akadémia112 ennek köszönhetően tudja a képzéseket ilyen kedvező áron adni!

Ha tudomásod van arról, hogy jobb feltételekkel ugyanezt a tudást, gyakorlatias tapasztalatátadást megkapod más oktatáson, jelezd nekünk, és a következő képzésünkön ingyenesen részt vehetsz!

Jelentkezés

A jelentkezési határidő nincs, addig lehet jelentkezni a képzésre, amíg van szabad hely, de legkésőbb a tréning hetén, szerda 12:00-ig.

A jelentkezéshez kattints ide!

 

Miért mi?

 • Az Akadémia112 trénerei napi szinten az oktatott témakörben dolgoznak, így saját, legfrissebb tapasztalatukat adják át.
 • Az Akadémia112 kizárólag kiscsoportos, élő bemutatókkal, 100% gyakorlatiassá tett tréningeket szervez, ahol arra is van lehetőség, hogy foglalkozzunk a résztvevők egyedi kérdéseivel, problémáival.
 • Az Akadémia112 a legjobb áron kínálja tréningjeit a hazai piacon. Azonos feltételekkel, ennél jobb ár/érték arányú tréninget nem talál. Ráadásul minden tréningünkre pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.

Tréning alapozó